Let op: Dit is geen financieel advies! Lees eerst onze voorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Omschrijving

Op dit moment is de aandelenmarkt extreem ontoegankelijk voor de gemiddelde persoon vanwege de grote onvoorspelbaarheid ervan. Grote bedrijven, zoals banken en investment firms, gebruiken extreem dure en uitgebreide algoritmes om de toekomstige koers te voorspellen. Amateuren en kleinere handelaren hebben geen toegang tot dit soort voorspellingen en moeten zelf de aandelen proberen te voorspellen aan de hand van trendlijnen of het nieuws.

Met ons voorspellingsalgoritme helpen wij deze groepen mensen. Ons voorspellingsalgoritme neemt data van de afgelopen 80 dagen en maakt op basis hiervan een voorspelling van het aandeel. De gebruiker ziet de prijs van het aandeel en de voorspelling, dus of de waarde van het aandeel zal gaan dalen of stijgen. In onze mobiele applicaties, die voor iOS en Android beschikbaar zijn, kunnen deze voorspellingen live gevolgd worden.

Functies

Verleden

Zie snel wat de prijs van dat ene aandeel vier jaar geleden was en hoe het sindsdien is veranderd. Ook leuk als je op feestjes wilt pronken ;)

Kijk vooruit

Kijk in de toekomst met de voorspellingsfunctie. Gaat het aandeel omlaag of omhoog? stoq weet het!

Doorzoek ze allemaal

Je kunt eenvoudig door alle aandelen zoeken. Dat is handig, aangezien je meer dan 1000 shares in onze app kunt bekijken!

Houd alles bij

Voeg gemakkelijk aandelen toe aan je portfolio. Hierdoor kun je elke keer weer heel snel jouw favoriete aandelen bekijken!

Blijf geïnformeerd

Je kunt het nieuws voor een specifiek aandeel direct in de app bekijken!